TulevatKurssit ja koulutukset

Täällä voit seurata Villa Aurorassa tapahtuvia kursseja ja koulutustilaisuuksia. Kaikille avoimina olevien kurssien punaisena lankana on ihmisen hyvinvointiin ja henkiseen kasvuun, sekä kulttuuriin ja viestintään liittyvät sisällöt.

Tarjoamme Villa Auroran tiloja kouluttajien, luennoitsijoiden ja ohjaajien käyttöön. Autamme myös mielellämme kurssien ja koulutuksien suunnittelussa, organisoinnissa, markkinoinnissa ja siihen liittyvissä järjestelyissä. Järjestäjän kanssa voimme tehdä kurssi-, ja koulutuspaketin, mikä sisältää kaiken tarpeellisen majoituksesta ruokailuihin. Kurssien aikana on käytössä n. 50 hengen sali, ryhmätiloja, saunaosasto ja huoneita n. 35 henkilölle, lisävuoteilla n.45 henkilölle.

Työyhteisöille tarjoamme rauhallisen ja viihtyisän ympäristön ja erilaisia koulutus-, ja kokouspaketteja. Tarvittaessa järjestämme luennoitsijan, kouluttajan / ohjaajan sekä majoituksen ja ruokailujen lisäksi erilaisia vapaa-ajan aktiviteetteja. Työyhteisöt voivat varata myös kaikki tilat omaan käyttöönsä.

Jos olet kiinnostunut järjestämään yksityisen kurssin omien ystävien kanssa, olemme valmiina auttamaan aiheen mukaisen kouluttajan/ohjaajan hankinnassa ja tilaisuuden kokonaisvaltaisessa suunnittelussa ja organisoinnissa.

Tulossa

23.5.2018 Luontoyhteysohjaaja-koulutus

Luontoyhteysohjaajan koulutuksessa opit parantamaan omaa ja asiakkaidesi hyvinvointia erilaisten harjoitteiden avulla. Konkreettisten luontoyhteysmenetelmien avulla voit luoda oman ohjelmakokonaisuutesi, jota voit käyttää apuna työssäsi. Luontoyhteysohjaajan koulutus sopii täydennyskoulutukseksi työnohjaajille, koulutus- ja hoivaalan työntekijöille, hyvinvointi-, ympäristö- ja luontoalan yrittäjille sekä Green Care- ja matkailualan toimijoille. Koulutuksesta vastaa Taiga-instituutti ja kouluttajana toimii Riitta Wahlström, Kasvatustieteiden lisensiaatti, psykologi ja tietokirjailija. Riitta on tutkinut ja kehitttänyt ympäristökasvatusta ja luontoyhteys-harjoitteita vuosien ajan. Hän on kirjoittanut mm. teokset Kasvatus suvaitsevaisuuteen ja rauhaan, Eheyttävä luonto sekä Wellness by Loving Nature. Luontoyrittäjä Katja Ronkainen Lumohukka Oy:stä toimii kurssilla avustajana ja kuvamateriaalin tuottajana (osallistujilta pyydetään erikseen kuvaus- ja julkaisulupa).

Koulutus järjestetään idyllisessä Villa Aurorassa Mäntyharjulla 23.-27.5.2018, jossa on myös mahdollista majoittua täysihoidolla koulutuksen ajan. Täysihoidon hinta on jaetussa kahden hengen huoneessa on 255 €/hlö/4 vrk ja yhden hengen huoneessa 350 €/hlö/4 vrk.
Lisätietoa majoituksesta ja ruokailuista saat Seija Pohjanoksalta osoitteesta info@avamor.fi tai puhelimitse numerosta 045 6156260.
Viisipäiväisen koulutuksen kurssihinta on 200 €. Hintaan sisältyy opetus, Taianomainen luonto-tapahtuma, laaja sähköisesti toimitettava materiaali ja konsultointi. Koulutuksen suoritettuasi saat siitä todistuksen.
Ilmoittautuminen ja lisätiedustelut koulutuksen sisällöstä sähköpostilla osoitteeseen riitta.wahlstrom@gmail.com viimeistään 3.5.2018. Paikkoja kurssille on rajoitetusti, joten toimithan nopeasti omasi varmistamiseksi!

 

Ilmoittaudu kurssille

Ilmoittautuminen kurssille on sitova. Jos peruutus tehdään alle viikko ennen kurssin alkamista, peruutusmaksu on 50% kurssin hinnasta. Mikäli kurssille ilmoittautunut jää tulematta kurssille siitä etukäteen ilmoittamatta, peritään kurssimaksu täysimääräisenä.

Tervetuloa!