TulevatKurssit ja koulutukset

Täällä voit seurata Villa Aurorassa tapahtuvia kursseja ja koulutustilaisuuksia. Kaikille avoimina olevien kurssien punaisena lankana on ihmisen hyvinvointiin ja henkiseen kasvuun, sekä kulttuuriin ja viestintään liittyvät sisällöt.

Tarjoamme Villa Auroran tiloja kouluttajien, luennoitsijoiden ja ohjaajien käyttöön. Autamme myös mielellämme kurssien ja koulutuksien suunnittelussa, organisoinnissa, markkinoinnissa ja siihen liittyvissä järjestelyissä. Järjestäjän kanssa voimme tehdä kurssi-, ja koulutuspaketin, mikä sisältää kaiken tarpeellisen majoituksesta ruokailuihin. Kurssien aikana on käytössä n. 50 hengen sali, ryhmätiloja, saunaosasto ja huoneita n. 35 henkilölle, lisävuoteilla n.45 henkilölle.

Työyhteisöille tarjoamme rauhallisen ja viihtyisän ympäristön ja erilaisia koulutus-, ja kokouspaketteja. Tarvittaessa järjestämme luennoitsijan, kouluttajan / ohjaajan sekä majoituksen ja ruokailujen lisäksi erilaisia vapaa-ajan aktiviteetteja. Työyhteisöt voivat varata myös kaikki tilat omaan käyttöönsä.

Jos olet kiinnostunut järjestämään yksityisen kurssin omien ystävien kanssa, olemme valmiina auttamaan aiheen mukaisen kouluttajan/ohjaajan hankinnassa ja tilaisuuden kokonaisvaltaisessa suunnittelussa ja organisoinnissa.

Tulossa

24.3.2023 Paastokurssi

Paastokurssi Villa-Aurorassa Mäntyharjussa

24.3 –  2.4.2023 (10 vrk)  /  26.3 –  31.3.2023 (7 vrk)

 

Pakettihinta: 7 vrk 790 € / 2 hh tai 930 € / 1 hh

                   10 vrk 1063 € / 2 hh tai 1263 € / 1 hh

Paketti sisältää :

 • Glaubersuola, paastoa tukevia tuotteita tarpeen mukaan
 • Paastoravinto  Buchingerin mukaan (tuorepuristettuja hedelmä- marja- ja vihannesmehuja, kasvislientä, Vortex-raikastettua vettä, teetä, sitruunoita, hunajaa, mahlaa jos luoja suo)
 • Kevyt kasvisruoka tulopäivänä
 • paaston lopetus : omena-meditaatio
 • Kevyt kasvisruoka paaston jälkeen, rakentavat päivät
 • patikointia , Kneipp-vesihoitoja, liikkumista mielen mukaan, rentoutusharjoituksia, paastokeskusteluja, rauhoittumista itsensä kanssa, uusien elämäntapojen aloittamista, lepoa, ulkoilua, yhdessäoloa, naurujoogaa, hortoilua, yrttisauna, hierontaa…
 • sauna ( muistathan ottaa kylpytakin )
 • hiustenkuivaaja saatavilla, erillinen teehuone
 • Ravintoluentoja, tietoa ravinnosta, reseptejä, vinkkejä elämäntapamuutokseen
 • Koulutettu paastonohjaaja Teija Taverna vetäjänä aamusta iltaan
 • Korona-aikana erityisen hyvä immuniteettia vahvistava keino!


Ilmoittautuminen: www.villa-aurora.fi tai www.sanesse.ch
Lisätietoja: Teija: +41 79 6312356 tai 040-543 0506
teija.taverna@bluewin.ch

Tule muuttamaan elämäntottumuksia, rentoutumaan ja nollaamaan hyvässä porukassa !

Ilmoittautuminen kurssille on sitova. Jos peruutus tehdään alle viikko ennen kurssin alkamista, peruutusmaksu on 50% kurssin hinnasta. Mikäli kurssille ilmoittautunut jää tulematta kurssille siitä etukäteen ilmoittamatta, peritään kurssimaksu täysimääräisenä.

Tervetuloa!