TulevatKurssit ja koulutukset

Täällä voit seurata Villa Aurorassa tapahtuvia kursseja ja koulutustilaisuuksia. Kaikille avoimina olevien kurssien punaisena lankana on ihmisen hyvinvointiin ja henkiseen kasvuun, sekä kulttuuriin ja viestintään liittyvät sisällöt.

Tarjoamme Villa Auroran tiloja kouluttajien, luennoitsijoiden ja ohjaajien käyttöön. Autamme myös mielellämme kurssien ja koulutuksien suunnittelussa, organisoinnissa, markkinoinnissa ja siihen liittyvissä järjestelyissä. Järjestäjän kanssa voimme tehdä kurssi-, ja koulutuspaketin, mikä sisältää kaiken tarpeellisen majoituksesta ruokailuihin. Kurssien aikana on käytössä n. 50 hengen sali, ryhmätiloja, saunaosasto ja huoneita n. 35 henkilölle, lisävuoteilla n.45 henkilölle.

Työyhteisöille tarjoamme rauhallisen ja viihtyisän ympäristön ja erilaisia koulutus-, ja kokouspaketteja. Tarvittaessa järjestämme luennoitsijan, kouluttajan / ohjaajan sekä majoituksen ja ruokailujen lisäksi erilaisia vapaa-ajan aktiviteetteja. Työyhteisöt voivat varata myös kaikki tilat omaan käyttöönsä.

Jos olet kiinnostunut järjestämään yksityisen kurssin omien ystävien kanssa, olemme valmiina auttamaan aiheen mukaisen kouluttajan/ohjaajan hankinnassa ja tilaisuuden kokonaisvaltaisessa suunnittelussa ja organisoinnissa.

Tulossa

16.11.2019 Elänkö Merkityksellistä Elämää ?

ELÄNKÖ MERKITYKSELLISTÄ ELÄMÄÄ?

Mikä tekee sinut onnelliseksi ja miten hyvä olo voi ilmetä omassa elämässäsi? Mikä muodostaa sinun elämässäsi merkityksellisiä kokemuksia?

 Kurssin tarkoituksena on syventää näkökulmaa siitä, että elätkö itsellesi merkityksellistä elämää.  Kohtaamisia oman hiljaisuuden ja ympäristön kanssa ja ajatuksia siitä, osaanko luopua tarpeettomasta ja täyttyä uusista asioista. Paikkana on rauhoittava ja kaunis Villa Aurora Mäntyharjussa. Ohjaajina Kirsi Sukula-Ruusunen yrittäjä, työnohjaaja, HL ja Seija Pohjanoksa  yrittäjä, kansainvälinen Shaktitanssiopettaja, KM

16.-17.11.2019 Elänkö itselleni merkityksellistä elämää

Lauantai 16.11.2019

klo 10-12          Aloitus ja tervetuloa – kuka minä olen ja mistä tulen

Elätkö itsellesi merkityksellistä elämää? / millaista on merkityksellinen elämä?

klo 12-13          lounas

klo 13-15          Pohditaan kunkin elämän merkityksiä – yksin – tiimissä

klo 15-16          kahvi

klo 16-18          edellisen kohdan purku jatkuu Mitkä ovat merkityksellisiä asioita minun elämässäni?

klo 18-19          iltaruoka

klo 19-               sauna ja yhteistä aikaa

 

sunnuntai  17.11.2019

klo 7.30-8.00   aamumeditaatio / keskittyminen omaan sisäiseen maailmaan

klo 8-9                aamiainen

klo 9-10.30       merkityksellisien ajatusten toteutussuunnitelma – valitse metsäkävelylläsi jokin itsellesi merkityksellinen asia johon haluat panostaa, jota haluat muuttaa

10.30-11.45     laavulla tulet ja toteutussuunnitelmien purkua ( sää varaus)

12-13.30           lounas ja hieman lepoa

13.30                 Hyvän luominen itselle -syvärentoutus

13-14.00           konkreettiset yksi-kolme merkityksellistä asiaa joihin haluat vaikuttaa poistamalla mielen esteitä

14.00-15.00     päätöskeskustelu ja lähtökahvit                      

 

 

Välitehtävänä on ystävän tukeminen hänen tavoitteittensa saavuttamisessa. Sovitaan yhdessä tukihenkilötiimi kullekin väliajaksi matkalle kohti merkityksellisyyden lisääntymistä. Kurssien välissä mahdollisuus myös keskustella puhelimitse Kirsin tai Seijan kanssa.

 

 

Toinen tapaaminen

18-19.1.2020   Hiljaisuus ja elvyttävä ympäristö itsen kokemisessa

Lauantai 18.1.2020

klo 10-12          mitä kuuluu  -  mitä arjessa on tapahtunut vai onko, palaute merkityksellisyyden lisäämisestä arjessa, mitä onnistumisia, haasteita jne.

klo 12-13          lounas

klo 13-13.30     Hiljaisuus ja elvyttävät ympäristöt – hiljaisuuden harjoituksia / millaisia kokemuksia se kenellekin tuottaa – aistit vahvistuu ja ihminen ei kulje vain päässään

klo 13.30-18     Shaktitanssi (joogatanssi) sessio ”Olen kokonainen” Shaktitanssi hoivaa koko olemustasi, et tarvitse aikaisempaa kokemusta tanssista tai joogasta.

klo 18-19          päivällinen

19-                     sauna

 

Sunnuntai 19.1.2020

klo 8-9               aamiainen

klo 9- 10           elvyttävät ympäristöt / koti – millainen paikka se on sosiaalisena ja psyykkisenä ympäristönä millaisia muita sosiaalisia ja henkisiä  elvyttäviä ympäristöjä tunnistetaan

klo 10- 12         mielenmaisema – mitä kukin kokee ohi kuljettavasta maisemasta elvyttävänä elementtinä

klo 12-13          metsälounas ( sää varaus)

klo 13-13.30     rentoutuminen luonnon helmassa (sää varaus)

klo 14-15.00    päätöskeskustelu  ja -kahvit

 

Elänkö merkityksellistä elämää -kurssin yhden viikonlopun ( la-su ) hinta on 290€/hlö, joka sisältää: ohjelman, majoituksen 2 hh:ssa, kaikki ruokailut, saunan ja alv:n. Sitova ilmoittautuminen marraskuun kurssille 4.11.2019 mennessä. Ilmoittautumisen jälkeen saat ennakkolaskun 90€ s-postitse.  Loppuosa kurssimaksusta maksetaan kurssille saavuttaessa.

                           Kurssin seuraava jakso on 18.-19.1.2020, johon sitovat ilmoittautumiset 7.1.2020.

Mahdollista ilmoittautua heti myös molemmille kurssille, jolloin yhteishinta on -10% eli 522€/hlö/2vkl. Voit tiedustella myös kurssimaksun maksamista osissa Seijalta.

Ilmoittaudu kurssille

Ilmoittautuminen kurssille on sitova. Jos peruutus tehdään alle viikko ennen kurssin alkamista, peruutusmaksu on 50% kurssin hinnasta. Mikäli kurssille ilmoittautunut jää tulematta kurssille siitä etukäteen ilmoittamatta, peritään kurssimaksu täysimääräisenä.

Tervetuloa!