TulevatKurssit ja koulutukset

Täällä voit seurata Villa Aurorassa tapahtuvia kursseja ja koulutustilaisuuksia. Kaikille avoimina olevien kurssien punaisena lankana on ihmisen hyvinvointiin ja henkiseen kasvuun, sekä kulttuuriin ja viestintään liittyvät sisällöt.

Tarjoamme Villa Auroran tiloja kouluttajien, luennoitsijoiden ja ohjaajien käyttöön. Autamme myös mielellämme kurssien ja koulutuksien suunnittelussa, organisoinnissa, markkinoinnissa ja siihen liittyvissä järjestelyissä. Järjestäjän kanssa voimme tehdä kurssi-, ja koulutuspaketin, mikä sisältää kaiken tarpeellisen majoituksesta ruokailuihin. Kurssien aikana on käytössä n. 50 hengen sali, ryhmätiloja, saunaosasto ja huoneita n. 35 henkilölle, lisävuoteilla n.45 henkilölle.

Työyhteisöille tarjoamme rauhallisen ja viihtyisän ympäristön ja erilaisia koulutus-, ja kokouspaketteja. Tarvittaessa järjestämme luennoitsijan, kouluttajan / ohjaajan sekä majoituksen ja ruokailujen lisäksi erilaisia vapaa-ajan aktiviteetteja. Työyhteisöt voivat varata myös kaikki tilat omaan käyttöönsä.

Jos olet kiinnostunut järjestämään yksityisen kurssin omien ystävien kanssa, olemme valmiina auttamaan aiheen mukaisen kouluttajan/ohjaajan hankinnassa ja tilaisuuden kokonaisvaltaisessa suunnittelussa ja organisoinnissa.

Tulossa

27.04.2019 - 31.8.2019 Villiyrtti-trilogia - Voimaa Luonnosta

 Villiyrtti-trilogia - Voimaa Luonnosta kurssi Villa-Aurorassa.                                                                                                                                                                                           Ensimmäinen osa 27.4.2019 : Villiyrtit keittiössä, pieniä suupaloja, reseptejä.                   Toinen osa 15.6.2019 : Kerätään ja kuivataan, valmistamme uutteita kotiapteekkiin ja yrttisen saunatyynyn.                                                                                                       Kolmas osa 31.8.2019: Juuret ja niiden voima, uutteita syksyyn ja talven varalle, hammastahna ilman fluoria.                                                                                                Kurssin ohjaajana Teija Taverna, ravintoneuvoja, paaston ohjaaja sekä             rohtoyrttikouluttaja. 

 Ilmoittautuminen ja lisätietoja: Teija 040-543 0506 tai Seija 045-615 6260. Tervetuloa !

11.10.2019 Palautumisviikonloppu

Palautumisviikonloppu Villa Aurorassa 11-13.10.2019

 

Suo itsellesi aikaa hiljentää ja hiljentyä, hellittää ja hengittää Liisan lempeässä ohjauksessa ja Villa Auroran kannattelevassa voimassa.

Palautumisviikonloppu on ohjattu, osittain hiljainen levon ja läsnäolon tapahtuma, johon kaikki ovat sydämellisesti tervetulleita. Viikonlopun aikana palautamme lempeästi yhteyttä itseemme ja luontoon monipuolisilla hiljentämis- ja hiljentymisharjoitteilla. Kohtaamisissamme meidän on mahdollista harjoittaa läsnäolevaa kuuntelua ja puhumista.

 

Liisa Lähteenmäki on Lahdessa työskentelevä työnohjaaja, kehopsykoterapeutti ja mindfulness-ohjaaja, joka omassa harjoituksessaan ja ohjauksissaan pyrkii elämään todeksi ystävällisyyttä, lempeyttä, iloa ja tyyneyttä. Liisa on harjoittanut mindfulness-meditaatiota vuodesta 2006 alkaen ja on vuosien kuluessa ohjannut lukuisia yksilöitä, ryhmiä ja yhteisöjä kohti iloa ja läsnäolevampaa arkea.

Lisätietoja:  www.olot.fi

 

OHJELMA

 

perjantaina 11.10.2019

16.30 alkaen huoneet ovat käytettävissä

18.00 keittopäivällinen

19.00 Sydämellisesti tervetuloa Tutustumista ja laskeutumista viikonloppuun

20.30 – 21.15 Hyvän yön iltaharjoite – yön hiljaisuus laskeutuu

 

lauantai 12.10.2019

7.45 Uuden aamun avausharjoite

8.30 aamiainen – hiljaisuutta tai hiljaista, läsnäolevaa puhetta ja hiljaisen päivän alkamisen kuuntelua

10.00 – 18.00 Ohjattu hiljaisuuden päivä (pitää sisällään erilaisia harjoitteita sekä lounaan, välipalat ja ulkoilua/lepoa)

18.00 keittopäivällinen – yhdessä koettu hiljaisuus luo laadun olemisen tavallemme yhdessä tai omaan rauhaan vetäytyneenä

19 – 20 seurustelua, saunomista, lepoa, ulkoilua = oleilua Sinulle sopivalla tavalla

20.15 - 21.00 Hyvän yön iltaharjoite

 

 

sunnuntai 13.10.2019

7.45 Uuden aamun avausharjoite

8.30 aamiainen

9.30 -12.00 Ohjattu metsäretki luontoyhteyden vahvistamiseksi

12.30 Lounas ja huoneiden luovutus

13.30 – 15 Viikonlopun päättäminen ja läksiäiskahvit

Ilmoittaudu kurssille

Ilmoittautuminen kurssille on sitova. Jos peruutus tehdään alle viikko ennen kurssin alkamista, peruutusmaksu on 50% kurssin hinnasta. Mikäli kurssille ilmoittautunut jää tulematta kurssille siitä etukäteen ilmoittamatta, peritään kurssimaksu täysimääräisenä.

Tervetuloa!