TulevatKurssit ja koulutukset

Täällä voit seurata Villa Aurorassa tapahtuvia kursseja ja koulutustilaisuuksia. Kaikille avoimina olevien kurssien punaisena lankana on ihmisen hyvinvointiin ja henkiseen kasvuun, sekä kulttuuriin ja viestintään liittyvät sisällöt.

Tarjoamme Villa Auroran tiloja kouluttajien, luennoitsijoiden ja ohjaajien käyttöön. Autamme myös mielellämme kurssien ja koulutuksien suunnittelussa, organisoinnissa, markkinoinnissa ja siihen liittyvissä järjestelyissä. Järjestäjän kanssa voimme tehdä kurssi-, ja koulutuspaketin, mikä sisältää kaiken tarpeellisen majoituksesta ruokailuihin. Kurssien aikana on käytössä n. 50 hengen sali, ryhmätiloja, saunaosasto ja huoneita n. 35 henkilölle, lisävuoteilla n.45 henkilölle.

Työyhteisöille tarjoamme rauhallisen ja viihtyisän ympäristön ja erilaisia koulutus-, ja kokouspaketteja. Tarvittaessa järjestämme luennoitsijan, kouluttajan / ohjaajan sekä majoituksen ja ruokailujen lisäksi erilaisia vapaa-ajan aktiviteetteja. Työyhteisöt voivat varata myös kaikki tilat omaan käyttöönsä.

Jos olet kiinnostunut järjestämään yksityisen kurssin omien ystävien kanssa, olemme valmiina auttamaan aiheen mukaisen kouluttajan/ohjaajan hankinnassa ja tilaisuuden kokonaisvaltaisessa suunnittelussa ja organisoinnissa.

Tulossa

24.11.2018 Kokonainen -Voimaantunut Nainen

Hyvän olon | Itsetuntemuksen | Voimaantumisen

2-viikonlopun kurssi tulossa syksyllä 2018- talvella 2019.

Villa Aurorassa, Mäntyharjussa 

KURSSIN SISÄLTÖ

Kurssia on toteuttamassa viisi hyvin erilaista innostunutta naista:

Maija Astikainen fysioterapeutti, seksuaalineuvoja

Eija Kattainen TtT, työnohjaaja

Seija Pohjanoksa yrittäjä, kansainvälinen Shaktitanssiopettaja

Pirkko Salokekkilä LT, lääkäri,

Kirsi Sukula-Ruusunen HL, työnohjaaja

Anni Tsokkinen FT, elämäntaidon valmentaja

Tarkoituksenamme on tuoda osallistujille uutta näkökulmaa naisena ja ihmisenä olemiseen.

Viikonloput toteutuvat lyhyiden luentojen ja erilaisten toiminnallisten tuokioiden vuoropuheluna. Perusajatuksena on, että jokainen osallistuja tutustuu itseensä ja omiin voimavaroihinsa osallistumalla itselleen mieleisellä tavalla. 

Kurssin tavoitteet

Naisena olemisen ihanuus ja haasteet ovat moninaiset. Kurssin aikana hahmotetaan omaa naiseutta. Tutkitaan omien valintojen merkitystä eri ikäkausina, eri tilanteissa ja sosiaalisissa ryhmissä suhteessa ympäröivään maailmaan. Lisäksi pohditaan, mikä tekee minut onnelliseksi ja miten hyvä olo voi ilmetä omassa elämässäni.

Kurssin tavoitteena on löytää omat vahvuudet ja voimavarat, jotka kantavat kaikilla elämän osa-alueilla.   

KURSSIN AJANKOHTA JA PAIKKA

Kurssi toteutetaan kahtena viikonloppuna.

I jakso 24.-25.11.2018 alkaen la klo 12.00 ja päättyen su klo 15.00. 

II jakso 9.-10.2.2019.

Kurssin toteutuspaikkana on idyllinen Villa Aurora Mäntyharjussa kauniiden vesien ja metsän äärellä. Majoitus viehättävissä hyvän olon huoneissa.

www.villa-aurora.fi

KURSSIN HINTA

Kurssin täysihoitohinta on 199€/hlö jaetussa 2hh:ssa/1 vrk ja 222€/hlö yksin 2hh:ssa. Hinta sisältää ohjelman, materiaalin, täysihoidon ja saunan.

SAAPUMINEN VILLA AURORAAN

Villa Auroraan Mäntyharjulle pääsee etelästä ja pohjoisesta hyvin junalla. Juna-asemalta on n. 3km Villa Auroraan.

 LISÄTIETOJA JA ILMOITTATUMINEN

Lisätietoja kurssin sisällöstä antaa Kirsi Sukula-Ruusunen 040-765 8960, Seija Pohjanoksa 045-615 6260

Sitovat ilmoittautumiset 09.11.2018 mennessä.

 

 

Ilmoittaudu kurssille

Ilmoittautuminen kurssille on sitova. Jos peruutus tehdään alle viikko ennen kurssin alkamista, peruutusmaksu on 50% kurssin hinnasta. Mikäli kurssille ilmoittautunut jää tulematta kurssille siitä etukäteen ilmoittamatta, peritään kurssimaksu täysimääräisenä.

Tervetuloa!